*TILLBAKA*

VALPGALLERIET  -  i sina nya hem!

Hejsan !!
När vi andra längtar efter våren är Gucci helt ÖVERLYCKLIG över att det finns snö ute i trädgården och i området. Det har blivit många timmar utomhus med snöbollskrig och bus med Rebecca och hennes kompis Sofia, samt långa stunder med att få bort all snö från tassarna. Men vad gör det när man har roligt ! Och som du ser tränar hon på att gå "catwalk" på köksmattan och att överösa lillmatte Rebecca med pussar. Ser att ni har lika kul i snön i Kungsbacka ! Många kramar från oss i Backatorp !!

Gucci på besök för en trimning
 

Gucci nytrimmad och fin cocker spanielflicka!

Cooper!

 

Hälsningar från Gucci och c:o


 

Hälsningar från Skrållan med familj

"Hej Anneli !!
Gucci hon växer som bara den just nu, man "nästan" ser det !! Allt är så jättekul, snön som la sig här förra veckan var extra kul. Har skaffat en reflexväst åt henne eftersom hon syns ganska dåligt i mörker och bland alla löv i skogen när det är lite disigt. Hon tycker nog att hon är väldans fräck i den eftersom hon gärna hämtar den, eller så är det att skogen är så himla kul. Nu har hon också upptäckt hur kul det är att bada i vår fina bäck här i skogen, det blir mer och mer plaskande för varje gång.
Kramar från oss i Backatorp !!"


Cooper, en riktig loverboy!Hälsningar från Tuva igen!

Skickar lite bilder på Cooper när han är ute och busar i skogen, 
samt när han apporterar. 
Cooper gick ett spår som hade legat i cirka fem timmar, 
det gick rätt bra faktiskt :)

Vi höres!
//Mia
"Hej Anneli !!
Nu var det länge sedan du fick bilder på Gucci. Oj, vad hon växer när man ser på gamla bilder !!! Nya favoritsysselsättningen är att följa med på TOA och med tassarna dra ner toapapper för att sedan dra med munnen och få med sig så MYCKET som jag bara kan !!! Det blir cirka 1 meter per besök uppdelat på mindre bitar och det är så jättekul !! För övrigt LEVER livet och jag gör allt för att hålla husse, matte och lillmatte igång. Har också massor med kompisar i området, det är hundar, katter och alla grannar (stora som små). I morgon börjar valpkursen och det passar nog ganska bra just nu ..!!
Kramar från oss alla i Backatorp""I torsdags var vi och vaccinerade Gucci hos Katja som var mycket trevlig och duktig. Gucci passade på att spy ner husse 2 ggr, precis när vi kom fram till Vallda och precis när vi kom hem !! Annars gick allt jättebra !! Hon är nu en stor tjej som väger 4,7 kilo. Hon trivs jättebra här hemma i området med alla goa ungar och grannar som bara vill leka och busa med henne. Här kommer några bilder, bl a på vår grannhund Boss (Lejonberger/Schäfer) som redan avgudar henne. Vår förra hund Tiffy och Boss var som Romeo och Julia !! Vad tiden har gått fort, det är ju redan en hel månad som Gucci har bott här i Backa !! Hoppas allt är väl med dig och dina hundar !! Kramar från oss alla i Backatorp !!Blir det nåt käk här, eller?
Tuva tyckte vi skulle skicka lite hälsningar från SlottskogenEn liten hälsning igen - Tyvärr vann jag inte dragkampen mot Wilma *ler* Idag har vi varit inne i stora staden GBG. Matte & Husse tyckte jag skulle miljötränas redan som liten valp... puh vad trött jag är nu... I går var vi på besök hos veterinären i Kungsbacka, det var öppet hus hos Norra Hallands djurklinik, då passade husse och jag på att fixa min vaccinering (ajaj det sved). Jag blev VIP-vovve hos dem och kommer att finnas på bild bland minglarna på deras hemsida, de ni!! Bifogar lite bilder från Wilmas och min dragkamp... jag får nog växa lite... Mvh Tuva, Matte & Husse


"Har just nu en SNARKANDE valp i min famn framför datorn. 
Gucci mår jättebra och är JÄTTEBUSIG med allt hon bara kan komma på, både inne och ute !! LIVET LEKER !!
Här kommer några bilder nu när hon nästan är 11 veckor, tiden går, i morgon har hon varit här i 3 veckor !!
Nästa torsdag är det veterinär och spruta nere i Vallda. Dessförinnan avmaskning. Kramar från oss i Backatorp !!"Hälsningar från Tuva som verkligen trivs!


Cooper, the loverboy, har gott om sällskap och mår som en prins!


"Gucci hälsar att hon mår jättebra fortfarande och busar, leker, sover och äter. 
Brukar väcka familjen kl 04.00 då jag kissat för att sedan somna om igen efter en stund. 
I natt gav jag mig attan på att sova hos Matte sista timmen, hoppas på att det blir en vana för det var SÅÅÅÅ SKÖÖÖNT. 
Här kommer några bilder så att du ser hur jag växer, på sista bilden ligger jag på rygg och sover i en timma! 
Resten av familjen har det väldigt roligt och vi trivs bra ihop! Kramar ifrån Backatorp"


"Gucci kommer gärna på valpträff den 28/10. Här hemma går det jättebra! Hon busar, myser och äter bra. Kramar från oss alla i Backatorp"


"Hejsan, här kommer en hälsning från Skrållis med familj. Det går jättebra, hon har blivit en i gänget nu. 
Hon äter jättebra, sover & busar och hon är supermysig!  Mvh Skrållan med familj"

 
Gucci (Cockerqueen's Angel Of Love) bor hos familjen Honnér i Göteborg


Tuva (Cockerqueen's Bride Of Love) bor hos familjen Björendahl i Kungsbacka


Skrållan (Cockerqueen's Code Of Love) bor hos familjen Engberg i Linköping


Fiffi (Cockerqueen's Dream Of Love) bor hos familjen Kinder i Fjärås


Cooper (Cockerqueen's Full Of Love) bor hos familjen Ravaska (Marenhill's kennel) i Gislaved

 

© * Kennel Cockerqueen's *